Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite

U SRCU BEOGRADA

Uživajte u miru obale Save Doživite suštinu svetski poznatog noćnog života Beograda Sa našim apartmanom Calisi, pronađite sebe upravo između

SOBE

Naše hotelske sobe su pažljivo osmišljene da vas urone u okruženje koje zadovoljava svaku vašu potrebu, nudeći i klasu i zadovoljstvo. Zakoračite u carstvo udobnosti i luksuza gde će vam naši udobni smeštaji pružiti osećaj kao kod kuće, bez obzira odakle dolazite. Uživajte u eleganciji i sofisticiranosti naših dobro opremljenih soba, gde je vaše zadovoljstvo naša glavna briga, obezbeđujući luksuzno iskustvo. Doživite pravi smisao gostoprimstva dok se opuštate u našim gostoljubivim hotelskim sobama, gde je vaše zadovoljstvo naš krajnji cilj, obezbeđujući nezaboravan boravak za sve naše goste.

RESTORAN

Doživite kulinarsku magiju našeg talentovanog kuvara pred vašim očima u našem restoranu sa otvorenom kuhinjom, gde umetnost kuvanja postaje deo vašeg gastronomskog doživljaja. Prepustite se omiljenim koktelima dok uživate u ukusnim kreacijama našeg kuvara, pružajući vam zaista prijatan i uzbudljiv trenutak uživanja u hrani. U našem restoranu nećete samo uživati u ukusnoj kuhinji i koktelima, već ćete i dublje ceniti kulinarsku veštinu koja se uloži u svako jelo, stvarajući nezaboravno gastronomsko iskustvo.

PRIČA O CALISI

Uzbudljivo putovanje Calisi duž obala reke Save u Beogradu bila je priča o avanturi i intrigi. Kao neustrašiva istraživačica reka, ona je savladavala različite izazove, otkrivajući skrivene uvale i zaboravljene blaga duž puta. Međutim, njen najhrabriji poduhvat bio je otkrivanje suštine Beograda, otključavajući misteriju koja je zbunjivala istoričare vekovima i utvrđujući svoje nasleđe kao istraživača savremenog doba Beograda.

PITANJA I ODGOVORI

Koje je vreme prijave (check-in) u hotelu?

Ulazak (CHECK-IN) je u 12:00

Kakve pogodnosti obično uključuje hotelska soba?

Besplatan Wi-Fi

Pogled na vrt

Pogled na unutrašnje dvorište

Klima uređaj

Patio

Sopstveno kupatilo

Ravni televizor

Zvučna izolacija

Minibar

Sef za vrednosti

Da li je doručak uključen u cenu sobe?

Doručak je uključen u cenu sobe.

Da li je moguće zatražiti kasni odjavljivanje (late check-out)?

Da, moguće je, ali morate unapred nazvati. However you have to call ahead for it.

Da li hotel pružaju usluge prevoza do i od aerodroma?

Naš hotel olakšava putovanje nudeći praktičnu i pouzdanu uslugu prevoza do i od aerodroma. Razumemo da dolazak u novi grad ili odlazak na let može biti stresno iskustvo, zbog čega želimo da vaše putovanje bude što je moguće bezbrižnije.

Da li može da se bira lokacija sobe?

Možete birati specifičnu sobu. Cena varira u odnosu na zahtev.

Da li je dostupan parking i da li se naplaćuje?

Postoji parking u hotelskoj garaži. Cena je 10 evra dnevno.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  CALISI BEOGRAD

  Tel: +381 11 69 65 800

  Tel: +381 11 69 65 800 43

  email: hotel@calisi.rs

  Adresa: Karadjordjeva 35

  You don't have permission to register