Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite
Image Alt

DAN ZALJUBLJENIH – PLATINUM

Odmor za zaljubljene : Dan zaljubljenih u hotelu Calisi!

Ovog Dana zaljubljenih , uzdignite svoju proslavu ljubavi uz ekskluzivni paket hotela Calisi, koji obećava očaravajuće bekstvo ispunjeno romantikom i uživanjem.

Uronite u svet strasti uz romantičnu večeru u našem čuvenom restoranu, uz besplatnu bocu prošeka koja krasi vašu sobu. Uživajte u lepo serviranom doručku u sobi i luksuz kasnog odjavljivanja u 15 časova.

Paket sadrži:

  • Romantična večera: Oduševite svoje nepce pažljivo pripremljenim obrokom od tri jela, posebno dizajniranim da zapali plamen romantike. Naši kulinarski majstori osiguravaju da je svaki zalogaj korak dublje u zagrljaj ljubavi.
  • Prosecco i doručak u vašoj sobi: Opustite se uz besplatnu bocu prošeka koja vas čeka, spremni da nazdravite vašoj ljubavi. Probudite se uz divan doručak koji se služi u udobnosti vaše sobe, osiguravajući ležeran i intiman početak dana.
  • Luksuzan smeštaj: Opustite se u zagrljaju naših ukusno dizajniranih soba, gde svaki detalj doprinosi ambijentu ljubavi i spokoja.
  • Kasno odjavljivanje u 15:00: Cenite svaki trenutak zajedno sa luksuzom kasnog odjavljivanja, što vam omogućava da još malo uživate u romantičnoj atmosferi.
  • Posebni detalji: Doživite magiju ljubavi uz promišljena poboljšanja u celom hotelu, osiguravajući da svaki element vašeg boravka bude dotaknut duhom romantike.

Rezervišite svoj odmor za Dan zaljubljenih u Hotel Calisi već danas i stvorite uspomene koje će trajati ceo život.


Krenite na putovanje ljubavi u Hotelu Calisi, gde je svaki trenutak proslava izuzetne veze koju delite.

You don't have permission to register