Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite

ISTAKNUTE PONUDE

SRB-PONUDA
srb-3
srb-2
srb-1

U SRCU BEOGRADA

Uživajte u miru obale Save Doživite suštinu svetski poznatog noćnog života Beograda Sa našim apartmanom Calisi, pronađite sebe upravo između

Smešten uz živopisne obale reke Save u Beogradu, hotel Calisi je elegantno utočište koje nudi spoj modernog luksuza i pogleda koji oduzima dah. Sa prostranim i udobnim sobama, ovaj dragulj na obali reke pruža izvrsno iskustvo gostima. Savremeni dizajn savršeno se usklađuje s slikovitim okruženjem, stvarajući atmosferu neuporedivog šarma. Osim estetike, toplina osoblja poboljšava ukupan boravak, čineći svaki trenutak nezaboravnim. Hotel Calisi je svedočanstvo sofisticiranosti, nudeći vrhunski spoj udobnosti i elegancije na živopisnoj obali reke Beograda.

SOBE

Calisi Hotel obezbeđuje besprekoran dolazak uz transfere do aerodroma, pružajući udobnost i udobnost od posete do prijave.

Da biste rezervisali svoju vožnju, obavezno nas kontaktirajte na vreme.

RESTORAN

Doživite kulinarsku magiju našeg talentovanog kuvara pred vašim očima u našem restoranu sa otvorenom kuhinjom, gde umetnost kuvanja postaje deo vašeg gastronomskog doživljaja. Prepustite se omiljenim koktelima dok uživate u ukusnim kreacijama našeg kuvara, pružajući vam zaista prijatan i uzbudljiv trenutak uživanja u hrani. U našem restoranu nećete samo uživati u ukusnoj kuhinji i koktelima, već ćete i dublje ceniti kulinarsku veštinu koja se uloži u svako jelo, stvarajući nezaboravno gastronomsko iskustvo.

DOGAĐAJI U BEOGRADU

U srcu živahne beogradske scene, hotel Calisi stoji kao epicentar događaja i uzbuđenja.

Uživajte u pulsu grada sa naše centralne lokacije, osiguravajući da ste na čelu dešavanja i uronjeni u energiju Beograda.

O aktuelnim i prošlim događajima pročitajte ovde.

PRIČA O CALISI

Uzbudljivo putovanje Calisi duž obala reke Save u Beogradu bila je priča o avanturi i intrigi. Kao neustrašiva istraživačica reka, ona je savladavala različite izazove, otkrivajući skrivene uvale i zaboravljene blaga duž puta. Međutim, njen najhrabriji poduhvat bio je otkrivanje suštine Beograda, otključavajući misteriju koja je zbunjivala istoričare vekovima i utvrđujući svoje nasleđe kao istraživača savremenog doba Beograda.

CALISI PONUDA

PITANJA I ODGOVORI

Koje je vreme prijave (check-in) u hotelu?

Ulazak (CHECK-IN) je u 14:00, izlazak (CHECK-OUT) je u 12:00.

Kakve pogodnosti obično uključuje hotelska soba?

Besplatan Wi-Fi

Pogled na vrt

Pogled na unutrašnje dvorište

Klima uređaj

Patio

Sopstveno kupatilo

LED Televizor

Zvučna izolacija

Minibar

Sigurnosni sef

Da li je doručak uključen u cenu sobe?

Doručak je uključen u cenu sobe.

Da li je moguće zatražiti kasno odjavljivanje (late check-out)?

Da, moguće je, ali morate unapred nazvati.

Da li hotel pružaju usluge prevoza do i od aerodroma?

Naš hotel olakšava putovanje nudeći praktičnu i pouzdanu uslugu prevoza do i od aerodroma. Razumemo da dolazak u novi grad ili odlazak na let može biti stresno iskustvo, zbog čega želimo da vaše putovanje bude što je moguće bezbrižnije.

Da li može da se bira lokacija sobe?

Možete birati specifičnu sobu. Cena varira u odnosu na zahtev.

Da li je dostupan parking i da li se naplaćuje?

Postoji parking u hotelskoj garaži. Cena je 10 evra dnevno.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  CALISI BEOGRAD

  Tel: +381 11 69 65 800

  Tel: +381 11 69 65 800 43

  email: hotel@calisi.rs

  Adresa: Karadjordjeva 35

  You don't have permission to register