Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite
Image Alt

DAN ZALJUBLJENIH – PREMIUM

Zaplovite u ljubav : Ekstravaganca za Dan zaljubljenih u hotelu Calisi!

Ovog Dana zaljubljenih odvedite voljenu osobu na magično iskustvo u Hotelu Calisi koje prevazilazi običnu romantiku.

Naš ekskluzivni paket poziva vas da se prepustite romantičnoj večeri u našem cenjenom restoranu, besplatnoj boci prošeka koja vas čeka u udobnosti vaše sobe i očaravajućem krstarenju rekom Beogradom kako biste uveličali vašu proslavu ljubavi.

Paket sadrži:

  • Romantična večera: Uronite u kulinarsku simfoniju uz posebno napravljen obrok od tri jela. Naši kuvari su pripremili meni koji pali čula, osiguravajući nezaboravno iskustvo u restoranu.
  • Prosecco u vašoj sobi: Kada uđete u svoju sobu, otkrijte besplatnu bocu prošeka, spremnu da iskočite i nazdravite lepim trenucima koji su pred vama.
  • Krstarenje rekom Beogradom: Ukrcajte se na romantično putovanje živopisnim obalama reke Beograda. Krstarenje nudi pogled koji oduzima dah, stvarajući idiličnu pozadinu za veče ispunjeno ljubavlju i vezom.
  • Luksuzan smeštaj: Povucite se u udobnost naših elegantno opremljenih deluks soba sa pogledom na reku, gde je svaki detalj pažljivo razmotren kako bi se poboljšao ambijent vašeg romantičnog bekstva.
  • Posebni detalji: Doživite romantiku na svakom koraku uz naše promišljene ukrase po celom hotelu, osiguravajući da svaki trenutak bude prožet čarolijom ljubavi.

Rezervišite svoj nezaboravan beg za Dan zaljubljenih u Hotel Calisi već danas. Ulepšajte svoju proslavu mešavinom kulinarskih užitaka, penušavog prošeka i sanjivog krstarenja rekom, stvarajući uspomene koje će trajati ceo život.


Zaplovite u ljubavni zagrljaj u Hotel Calisi, gde je svaki trenutak proslava izuzetne povezanosti koju delite.

You don't have permission to register