Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite

Polupansion paket!

Polupansion paket! Dostupno za period 08.04. – 12.04.

Priuštite sebi odmor ispunjen ukusnim iskustvima u restoranu u hotelu Calisi. Uz našu specijalnu promociju, rezervacija sobe vam ne daje samo luksuzan smeštaj, već uključuje i doručak i večeru, osiguravajući da vaš boravak bude podjednako zadovoljavajući koliko i nezaboravan.

Evo šta možete da očekujete:

  • Besplatan doručak: Započnite dan na pravi način uz ukusan doručak koji je uključen u rezervaciju sobe. Od sveže pečenih peciva do slatkih jutarnjih klasika, dajte gorivo za svoje avanture unapred uz ukusan namaz koji se služi pažljivo.
  • Besplatna večera: Uz večeru uključenu u vašu rezervaciju, imaćete priliku da uživate u raznovrsnoj lepezi ukusa, od gurmanskih specijaliteta do klasičnih favorita, a sve se to servira u prijatnom ambijentu našeg restorana.
  • Uz doručak i večeru uključene u cenu sobe, možete se fokusirati na stvaranje trajnih uspomena i uživanje u svakom trenutku svog boravka. Recite zbogom stresu planiranja obroka i pozdravite udobnost i uživanje našeg inkluzivnog paketa.

Rezervišite svoj boravak danas i dozvolite nam da vas razmazimo besprekornom uslugom, luksuznim smeštajem i kulinarskim užicima koji će vas ostaviti u potrebi da nam se ponovo vratite.


Vaš savršen odmor vas čeka u hotelu Calisi!

You don't have permission to register