Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite

ROMANTIČNI BEG ZA DVOJE

Pobegnite u luksuz i priuštite sebi nezaboravan odmor uz našu uzbudljivu promociju u hotelu Calisi. Rezervišite svoju sobu sada i uživajte u nizu divnih pogodnosti koje će podići vaš boravak na nove visine uživanja.

Evo šta vas očekuje:

  • Besplatan doručak: Započnite dan na pravi način sa ukusnim doručkom uključenim u rezervaciju sobe. Od sveže pečenih peciva do slatkih jutarnjih klasika, dajte gorivo za svoje avanture unapred uz ukusan namaz koji se služi pažljivo.
  • 20% popusta na večeru: Uživajte u ukusima kulinarske izvrsnosti uz ekskluzivni popust od 20% na večeru u našem cenjenom restoranu La Mirage. Oduševite svoje nepce gurmanskim iskustvom koje su kreirali naši talentovani kuvari.
  • Boca proseka u sobi: Nazdravite svom bekstvu uz besplatnu bocu proseka koja vas čeka u vašoj sobi po dolasku. Otvorite čep i podignite čašu za opuštanje, slavlje i radost stvaranja nezaboravnih uspomena.
  • Selekcija sira u sobi: Prepustite se sofisticiranoj poslastici uz odabrani izbor sira koji vas čeka u vašoj sobi. Od starih čedara do kremastog brija, krenite na ukusno putovanje zanatskih užitaka koji savršeno dopunjuju vaš boravak.
  • Bilo da tražite romantično utočište ili zasluženi odmor od svakodnevne gužve, naša promocija obećava da će premašiti vaša očekivanja i stvoriti trenutke čistog blaženstva. Ne propustite ovu priliku da doživite luksuz kao nikada ranije.

Rezervišite svoj boravak danas i dozvolite nam da vas razmazimo velikom udobnošću, besprekornom uslugom i toplim gostoprimstvom koje će vas ostaviti u želji da nam se ponovo vratite.


Vaše bekstvo iz snova čeka vas u hotelu Calisi!

You don't have permission to register