Rezervišite kod nas kako biste dobili najbolje cene i benefite
  /  Dešavanja   /  Sajam turizma – od 22. do 25. februara 2024

Sajam turizma – od 22. do 25. februara 2024

Najveći i najposećeniji sajam u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu biće održan od 22. do 25. februara 2024. godine u prostorijama Beogradskog sajma.

Pod sloganom Avantura počinje ovde! Biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i strani smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Na sajmu će tradicionalno učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni turoperatori.

Zahvaljujući ekskluzivnim fer cenama, prvi Minute ponude i paketi sa puno pogodnosti, Sajam turizma je dugi niz godina omiljena godišnja prekretnica za posetioce, putnike i turiste, za izbor turističkih aranžmana i destinacija, kao i pregled svega što sektor turizma nudi .

Sajam turizma će posetiocima pružiti priliku da biraju iz velikog izbora, prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, gradski odmor , odmor i oporavak u banjama, banjski vikendi na planini, eko i aktivni turizam, kongresni događaji…

Ovako veliki multimedijalni događaj omogućava svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustaciju i demonstraciju lokalne kulture, hrane i tradicije, upoznavanje ljudi, umrežavanje i uspostavljanje poslovnih odnosa i partnerstava za dalju saradnju.

Predstojeći Sajam turizma nastaviće da edukuje i jača svest o turističkim mogućnostima, povećava privrednu aktivnost ove privredne grane i stimuliše lokalnu privredu, posebno pozicioniranjem Srbije i njenih turističkih kapaciteta.

Pod pokroviteljstvom Sajma turizma, 19. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA godine, koji će okupiti brojne domaće i strane kompanije iz različitih oblasti u vezi sa ovom trgovinom – proizvodnja i prodaja hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljine i peškira, deterdženata, hrane i proizvođači pića itd.

Svi ovi aspekti zajedno čine Sajam turizma u prostorijama Beogradskog sajma najznačajnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke privrede u regionu.

 

Izvor/Fotografija: sajam.rs

You don't have permission to register